Munkatársaink

A vezetői team bemutatása:

• Vizi Ferenc, kutatási vezető
közgazdász, 1995 óta kutatásvezetőként vesz részt kutatásokban. Feladatai: project felügyelet, tanácsadás, a megbízókkal való kapcsolattartás. A kutatások irányítása mellett nagy tapasztalatokkal rendelkezik a fókuszcsoportok moderálása (eddig kb. 500 csoportot vezetett) és mélyinterjúk készítése területén is. Szociológiai és pszichológiai területen is továbbképezte magát. Korábban egy nemzetközi piackutató cégnél szerzett alapos gyakorlatot.

Józsa Gyula, lakossági és üzleti kutatások vezetője
közgazdász, marketing-kommunikáció szakközgazdász, kiterjedt tapasztalatokkal az adatbázis-elemzés, a kvalitatív fókuszcsoportok és mélyinterjúk értékelésének területén. Feladatai: project irányítás, elemzés, ajánlatok készítése, kutatási módszertanok adaptálása, supervisorok, instruktorok munkájának felügyelete, ellenőrzési rendszer működtetése, online tartalom fejlesztése.

Szalay Krisztina, vezető instruktor
közgazdász, feladata a kérdezőbiztosi hálózat, a kódolók- adatrögzítők munkájának irányítása, az ellenőrzési rendszer működtetése és az ügyfelekkel való kapcsolattartás.


További szakértőink:

Specialisták (5 fő): az adott specifikus terület szakértői, fókuszcsoport-, mélyinterjú szakértők, egyéb specialisták, 8-20 év gyakorlat az adott szakterületen.

Kódoló csoport (3 fő): 6-10 év gyakorlat a kódolás területén, részt vesznek a lakossági és üzleti kutatásokban. Feladataik: a projektvezető munkájának támogatása, kód-protokoll összeállítása, kódolás.

Adatrögzítő-adatbázis szakértő csoport (4 fő): 5-10 év gyakorlat az adatbázis-kezelés, adatrögzítés, adatfeldolgozás, adatbányászat területén. Feladataik: a kutatásokhoz kapcsolódó adatbázisok menedzselése, az adatfeldolgozás megtervezése és előkészítése, adatrögzítés.

PIACKUTATÁS HÍREK: