Erősségeink

Szakértelem, csapatmunka

Minden egyéb tényezőt megelőzve igyekszünk a legjobb minőségű munkát nyújtani ügyfeleinknek. Nálunk minden munkafolyamatot megfelelő szakmai háttérrel rendelkező, tapasztalt kollégák látnak el, beleértve olyan máshol elhanyagolt munkafázisokat is, mint a kódolás vagy az adatrögzítés, melyekre az ügyfeleknek nincs rálátásuk, de mégis nagyban meghatározzák a kapott eredmények minőségét. A kvantitatív piackutatások értékelését statisztikai, közgazdasági végzettséggel rendelkező kollégák végzik, míg a kvalitatív vizsgálatokat nagy tapasztalattal rendelkező kollégánk irányítása mellett bonyolítjuk le. Munkánkat szükség esetén külsős szakértői csoport is segíti (pszichológiai és szociológiai háttérrel). Többlépcsős ellenőrzési rendszert működtetünk, nemzetközi piackutatási módszereket használunk, kutató-elemzőink több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.
A piackutatásokhoz megfelelő módszertani háttérrel rendelkezünk. A piackutatások során irányadó előírásként követjük a hazai és külföldi szakmai szervezetek irányelveit.

Szűk határidők

Valószínűleg a legtöbb cégnél igaz, hogy minden munka, ha lehet tegnapra kell. Megpróbálunk rugalmasan alkalmazkodni ezekhez az igényekhez, így más cégekhez képest kedvezőbb határidőkkel is tudunk megbízásokat teljesíteni. Számos esetben úgy kaptunk megbízást, hogy azt – a határidő rövidsége miatt – más cégek már nem tudták elvállalni. Kollégáink szükség esetén munkaidőn túl, hétvégén is dolgoznak, hogy a piackutatási eredmények időben kész legyenek.

Kedvező költségszint

Magas minőségi színvonal garantálása mellett szolgáltatásaink kedvező költségek mellett érhetőek el. A kutatások egy részénél lehetőség van opcionális lehetőségek igénybe vételével csökkenteni a költségeket. Hosszú távú együttműködés esetén egyéb kedvezmények biztosítására is van lehetőség.

Mi a garancia a megfelelő minőségű szolgáltatás biztosítására?

• magasan kvalifikált, kiemelkedően nagy tapasztalatokkal rendelkező munkatársaink,
• több, mint 15 év tapasztalata a kvalitatív és kvantitatív kutatások területén,
• számos referencia a legkülönfélébb iparágakban, multinacionális cégektől
• teljes mértékben alkalmazzuk a szakmai szervezetek munkájára vonatkozó eljárási szabályzatokat; ez kiterjed az egész kutatási folyamattal, és különösen a terepmunkával, az elemzéssel valamint a beszámolóval kapcsolatos gyakorlati szabályokra,
• cégünknél csak olyan munkavállalók, alkalmazottak, közreműködők, illetve alvállalkozók láthatják el a munkát, akik a Titoktartási nyilatkozatot megteszik
• munkánkat az adatvédelemről szóló törvény előírásai alapján végezzük
• ügyfeleink teljes biztonságának érdekében felelősségbiztosítással rendelkezünk

Miért Mi? További kérdések és válaszok

Olyan piackutató céget keres, amely kellő módszertani háttérrel rendelkezik?
Mi ilyenek vagyunk. Nemzetközileg elismert kutatási módszereket használunk, kutató-elemzőink több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek mind a kvalitatív, mind a kvantitatív kutatások területén.

Nagyon szűk a határidő? Csak néhány nap áll rendelkezésre? Azonnal kellenek az eredmények?
Nem probléma. Ilyen feltételekkel is kellő szakmai igényességgel bonyolítjuk le a kutatásokat.

Kicsi a büdzsé? Nincs költségkeret nagyobb volumenű felmérésre?
Megoldjuk. Munkatársaink – a lehetőségeken belül – olyan kutatási módszertant fognak javasolni, amely alacsony költségszint mellett is korrekt eredményeket biztosít. Áraink egyébként a piaci árakhoz és a nyújtott minőséghez viszonyítva kedvezőek.

Nem mozog otthonosan a piackutatás területén? Bizonytalan módszertani kérdésekben?
Ez a mi dolgunk. Önnek nem kell értenie kutatási részletkérdésekhez. Elég, ha tudja azt, milyen kérdésekre akar választ kapni. Az adekvát módszertan megtalálása a mi gondunk.

Nem tudja pontosan, mit akar elérni a piackutatással?
Segítünk. Önnel együttműködve kialakítjuk a kutatási tervet, megfogalmazzuk annak célkitűzéseit.

Lépésről-lépésre követni akarja a kutatás folyamatát?
Ez természetes. Kollégáink folyamatosan tájékoztatják Önt az aktuális történésekről.

Fél, hogy megbízása elvész a napi rutinmunkák dömpingjében? Személyre szabott bánásmódot kíván?
Nálunk megtalálja. Önre és megbízására különös figyelmet fogunk fordítani.

PIACKUTATÁS HÍREK: